SELAMAT DATANG ..SEMOGA APA YANG ADA DALAM BLOG TRANSISI KEMBARA INI MEMBERI SEDIKIT INFO YANG BERMANFAAT UNTUK KITA,DAN Selamat menikmati siraman rohani Semoga IANYA membawa berkah buat kita semua..Amin ..TERIMA KASIH

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014

ALHAMDULLILAH..

        setingi-tinggi pujian dan rasa bersyukur kita rafa'kan kehadrat Allah s.w.t tuhan yang menciptakan sekalian alam,serta selawat dan salam keatas jujungan besar Nabi Muhammad s.a.w .

      Bersyukur kita dapat menyambut kehadiran syawal dengan aman dan damai,  tatkala ada diantara kita terpaksa berdepan dengan ujian dan dugaan  yang hebat terutama di GAZA,dan TRAGEDI PESAWAT MH 17 SERTA MH 370  adalah sangat-sangat menyedihkan,TAKZIAH dari blog transisi kembara untuk mereka semoga tabah dan bersabar dalam ujian yang di berikan oleh Allah swt mungkin hal ini pasti ada hikmah di sebaliknya ,Marilah kita sama-sama berdoa agar mereka mampu merasakan keamanan  dan kebahagian seperti kita .Tidak di lupakan mereka yang berada dekat dengan kita menghulurkan tangan dan menyebarkan kasih sayang agar kemeriahan syawal dapat kita menikmati bersama..

Dengan ini ,sue dan keluarga menyusun sepuluh jari ,memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kesilapan dan kekurangan dalam apa jua perbuatan,pertuturan,serta penulisan yang di berikan kurang memuaskan hati anda..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA RAKAN MEDIA SOSIAL,BLOGER ,GOOGLE.TWITTER DAN FACEBOOK DARI BLOG TRANSISI KEMBARA...

BERHATI-HATILAH  DI JALAN RAYA. BILA PULANG KE KAMPUNG PASTIKAN RUMAH YANG DI TINGGALKAN DALAM KEADAAN BERKUNCI DAN SELAMAT YE..
 AMINN ..inshaaAllah..