SELAMAT DATANG ..SEMOGA APA YANG ADA DALAM BLOG TRANSISI KEMBARA INI MEMBERI SEDIKIT INFO YANG BERMANFAAT UNTUK KITA,DAN Selamat menikmati siraman rohani Semoga IANYA membawa berkah buat kita semua..Amin ..TERIMA KASIH

MY PAINTING




AKTIVITI HARI INI MY PAINTING

Hari ni tak ada aktiviti nak buat so apa lagi mulalah dengan aktiviti drawing lagi..erm mood tengah happy kan bolehlah cari ilham..hehe..entah apa  apa je..tak ada kerja kan...so ni lah jadinya...


~OIL PAINT COLORS~

Bukan saya je anak-anak pun sama minat mewarna melukis setiap kali melukis anak pun turut serta memang suka mewarna ,kalau pergi shoping central tempat di tuju mesti bahagian colour drawing dulu ,hehe... tiap kali pergi mesti beli kalau tak nangis dia orang.. :D erm..anak abah..ummie...


ni lah hobby sekeluarga...drawing.....