SELAMAT DATANG ..SEMOGA APA YANG ADA DALAM BLOG TRANSISI KEMBARA INI MEMBERI SEDIKIT INFO YANG BERMANFAAT UNTUK KITA,DAN Selamat menikmati siraman rohani Semoga IANYA membawa berkah buat kita semua..Amin ..TERIMA KASIH

NOVEL: SINAR NAJWA

Ikuti cerita novel ini secara bersiri dengan lebih lanjut, cerita ini akan di paparkan setiap hari sabtu hujung minggu ..
   Semoga novel ini dapat di selami, ayatnya mampu memberikan sesuatu rasa dalam jiwa dan hidup kita..mungkin novel ini tak seperti para novelis yang lain tapi pastinya ia lahir dari hati saya.
    Angaplah novel ini sebagai coretan dari seorang sahabat kepada sahabatnya sama-sama kita melangkah memahami perjalanan hidup dalam kepayahan melangkah di dunia.
~"Semoga Allah swt merahmati kita semua"~
SINOPSIS:
Najwa seorang gadis kampung yang tabah dan cekal ,masih mencari-cari makna kehidupan ,kerana takdirnya serba kekurangan ,Tetapi hidupnya berubah apabila dia menjejak kakinya ke luar kota,
hancur lebur harapan seorang ibu yang ingin melihat anaknya untuk memiliki segulung ijazah..hakikatnya untuk mengejar cita-cita di bumi asing usahanya di pandang sinis oleh segelintir pihak yang mematahkan semangatnya..

    terima kasih yang tak terhingga kepada anda di atas sokongan blog transisi kembara ini,semoga Allah membalas jasa baik anda..
~shukran jazilan~